ZICHZACH viert tienjarig jubileum bij Paviljoen Zoet of Zout

Op zaterdag 16 maart rond 13.00 verzamelden zich klanten, familie, vrienden en medewerkers bij paviljoen Zoet of Zout te Stellendam, voor het tienjarig jubileumfeest van ZICHZACH B.V.

Deze speciale dag vierde niet alleen het 10-jarig bestaan ZICHZACH B.V., maar ook het 5-jarig trouwjubileum van oprichter en marketingexpert Nico Nieuwenhuize en zijn vrouw Marije, samen met hun verjaardagen en het 15-jarig jubileum van WaanZinnig producties, het bedrijf van Marije.

De gasten werden hartelijk welkom geheten en konden daarna genieten van het uitzicht van het paviljoen terwijl obers drankjes serveerden. Eenmaal compleet was het tijd voor een toast, waarbij er geproost werd op de behaalde mijlpalen. Ook kon Nico even stilstaan bij de warme zakenrelaties die hij heeft opgebouwd de afgelopen 10 jaar en bedankte hij zijn klanten die aanwezig waren om het succes met hem te vieren.

Om het feest compleet te maken werd de barbecue bij het paviljoen aangestoken. Terwijl gasten genoten van de hapjes, werden op een beamer beelden vertoond die het succesverhaal van de afgelopen jaren lieten zien. Al met al was het jubileumfeest bij Zoet of Zout een groot succes, waar zowel Nico als alle aanwezigen van hebben genoten. De viering gaf een vooruitzichten op een mooie toekomst voor ZICHZACH B.V.

Benieuwd hoe Nico terugkijkt op het afgelope decennium? Lees dan hier meer over het werk van 10 jaar ZICHZACH B.V

Nico Nieuwenhuize