Engineering Champions
 

 
 

Strategie, identiteit en communicatie voor ondernemers met lef en ambitie

 
New Office.00_00_00_00.Still003.jpg
 

We brengen de krachten en kansen van je onderneming in kaart, vertalen dat naar een business model en verzorgen full service marketing en communicatie. Zo helpen we jou het maximale potentieel van je onderneming te benutten!

 

Internationale partner in luchtfiltertechniek sinds 1949

 

 

MODESTA

 

De uitdaging was het actualiseren van de huisstijl met behoud van de herkenbare elementen en kleuren van dit familiebedrijf. Herontwikkeling van buitenreclame, wagenpark, brochure en website. Fotografie, klantinterviews, internationaal advertentiebeleid en beurspresentaties. 

 
1.-ZichZach_Afbeelding_Modesta_NC1_0357.jpg

Adviseurs en bouwers van agrarische verwerkingsfabrieken

 

 

EQRAFT

 

ERC Machinery, Qreenno en Propak gaan samen verder als Eqraft. We brachten de krachten en kansen in kaart en vertaalden dat naar een corporate identity, online platform en een scala van communicatie uitingen voor een succesvolle rebranding. Social media beleid, customercases, magazine, event organisatie.

 
2.-ZichZach_Afbeelding_Eqraft_B2K10.jpg

Direct een prijs voor klussen in huis

 

 

OFFERTEVOORJEKLUS

 

We ontwikkelden het concept, de naam en het logo. Daarna volgde het visuele ontwerp en de techniek voor desktop, tablet en mobiel. Ook zorgden we voor de fotografie, tekst en zoekmachine optimalisatie. Campagnes via Google AdWords, banners en social media inclusief retargeting en review marketing.

 
3.-ZichZach_Afbeelding_OVJK.jpg

Autorijschool

 

 

RIJSCHOOL BERMAN

 

Sinds de start van Rijschool Berman in 2005 zijn we verantwoordelijk voor de website. We gebruiken review marketing om zichtbaar te maken hoe tevreden de cursisten zijn: 9 op een schaal van 10. Ook introduceerden we een eenvoudig aanmeldformulier en online stappenplan voor alle formaliteiten.

 
4.-ZichZach_Afbeelding_Rijschool-Berman.jpg

Mondhygiënistenpraktijk

 

 

DE BLOESEM

 

Bij de start van Mondhygiënistenpraktijk De Bloesem in 2009 ontwikkelden wij het logo en de huisstijl. Zelfs de behandelstoelen en keukenkastjes werden daarop afgestemd. Bijna 10 jaar later hebben we de gevelbelettering en binnen reclame van de nieuwe praktijkruimte opgefrist. 

 
5.-ZichZach_Afbeelding_De_Bloesem_nc2_2034.jpg

Specialistische leverancier van olie en aanverwante producten

 

 

BRUINSMA OLIE

 

Binnen de bestaande huisstijl ontwikkelden we een nieuwe website die men zelf kon vullen. Een uitdaging om een eenvoudige navigatie te ontwerpen voor diverse categorieën en honderden product pagina’s. Ontwikkeling gebruikershandleidingen en support bij het vullen van de website. Fotografie van het team en diverse producten. 

 
6.-ZichZach_Afbeelding_Bruinsma_R9B3145.jpg

Partner bij renovatie, projecten en onderhoud

 

 

BUIJS

 

Buijs Tegel & Stucwerken was op zoek naar een online visitekaartje voor potentiële opdrachtgevers en nieuw personeel. Binnen de bestaande huisstijl ontwikkelden we de website inclusief nieuws, projecten, vacatures en een online sollicitatieformulier. We fotografeerden op diverse locaties en schreven de teksten.

 
7.-ZichZach_Afbeelding_Buijs_nc1_1391_1.jpg

Krachten bundelen in de uien industrie

 

 

ONION TECH ALLIANCE

 

Diverse toeleveranciers in de uien verwerkende industrie hebben hun krachten gebundeld in de Onion Tech Alliance. Wij ontwikkelden de huisstijl en website en verzorgen de internationale marketing en communicatie met nieuwsberichten en advertenties via diverse online kanalen, vakbladen en beurzen. 

 
8.-ZichZach_Afbeelding_OTA.jpg

Ambachtelijke Frites in Middelburg

 

 

FRITES KIOSK

 

Op de Koningsbrug in Middelburg verschijnt "De Frites Kiosk". Wij ontwierpen de huisstijl met een knipoog naar het ambacht. Met de uitgebreide kleuren handleiding in PMS, RAL, CMYK en HEX kunnen de aannemer en keuken leverancier hun plannen en materialen hierop afstemmen. 

 
9.-ZichZach_Afbeelding_Frites_Kiosk.jpg

SAMEN BRAINSTORMEN?

 

De laatste trends, een nieuwe online strategie of meer omzet, daar praten we graag over verder.